Vi ønsker oss flere
dyktige traineer!

Mer enn bare pluss og minus.

Er du student innen økonomi og regnskap på bachelor eller masternivå, og er usikker på om regnskapsbransjen er noe for deg? Bli med inn hos oss og test ut om fordommene med tykke briller og utrettelige kvelder på kontoret er riktig eller om regnskapsfaget er noe mer enn som så!

Vi har de siste to årene hatt suksess med å engasjere fire studenter som trainee ved siden av studiene. Flere av disse er i dag fast ansatte hos oss. Du vil bli kjent med et selskap som har en historie på snart 50 år i Sandnes.

For å kunne eksistere så lenge og fortsatt vise betydelig vekst i både kunder og ansatte er vi nødt til å følge med i tiden. Vi er i dag et fullt ut digitalisert regnskapskontor med bruk av skybaserte regnskapsprogram. Skybaserte regnskapsprogram er i seg selv ikke nok for å knytte de rette kundene til oss, men det er bruksområdet og måten vi jobber opp mot våre kunder som er avgjørende.

Vi skal kjenne våre kunder og ønsker å være den naturlige diskusjonspartneren langt ut over om selskapet går med pluss eller minus. Vi skal være der for våre kunder og veilede i både oppgang- og nedgangstider.

Fornying og nytenkning er sentralt for alle selskap med suksess. Vi tror på kombinasjonen av nytenkende studenter og erfarne ansatte. Dette er veien å gå for videre vekst i selskapet og for at du som student skal høste relevant erfaring på veien. Vi trenger noen som tør å stille spørsmål og utfordre med nye løsninger, teknologi og måter å tenke på.

Er du fortsatt ikke helt overbevist? Ta kontakt med oss for en hyggelig prat.

Meld din interesse og bli med i trekningen av en iPad!

Kontakt Hanne-Bente på 913 11 848 eller trainee@kjellhaver.no, så snakkes vi!

Hos Kjell Haver Regnskapsservice er vi opptatt av å løse regnskapsbehov på en lønnsom, smart og personlig måte.

Kontakt oss

Hei. Noe du lurer på? Send oss en melding - så hører du fra oss!